Export competitiveness of mexican dried chile
Main Article Content
Abstract
Downloads
Article Details
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
References
Avendaño Ruiz, Belem Dolores (2005). “Globalización y competitividad en el sector hortofrutícola: México, el gran perdedor.” El cotidiano. Pp. 91-98.
Avendaño Ruiz, Belem Dolores and Acosta Martínez, Ana Isabel (2009). “Midiendo los resultados del comercio agropecuario mexicano en el contexto del tlcan.” Estudios Sociales. Pp. 42-81.
Avendaño Ruiz, Belem Dolores and Rita Schwentesius Rindermann (2004). “Factores de competitividad en la producción y exportación de hortalizas: El caso del valle de Mexicali, B. C., México.” Problemas del desarrollo, Revista latinoamericana de economía. Pp. 165-192.
Bosque, Monserrat. Inforural. 7 de febrero de 2012. http://www. inforural.com.mx/spip.php?article88729. Consultado el 15 de mayo de 2012.
Contreras-Castillo, José María (1999). “La competitividad de las exportaciones mexicanas de aguacate: un analisis cuantitativo.” Revista Chapingo Serie Horticultura. Pp. 393-400.
Leamer, E.E., and R.M. Stern (1970). “Quantitative International Economics.” Allyn and Bacon, Inc., Pp. 171-183.
Vollrath, T.L. (1991). “A theoretical evaluation of alternative trade intensity measures of revealed comparative advantage.” Weltwirtschaft Archiv. Review of World Economics. Pp. 265-279.